Shopify – Als strategisch partner van Shopify zijn we er om de digitale reis van je merk te stimuleren met geavanceerde oplossingen die de online verkoop stimuleren, een uitzonderlijke klantervaring bieden en wereldwijd uitbreiden.

We hebben een solide partnerschap met Shopify, dat onze drie kernpijlers ondersteunt: strategie, digitaal en commerciële groei. Wij begrijpen het steeds veranderende e-commerce landschap en het is onze missie om voor ondernemers het potentieel van het Shopify platform te maximaliseren.

Verkoop je merk

We nemen het verhaal van je merk en zetten het om in een overtuigend online verhaal. Onze strategische benadering van het verkopen van je merk op Shopify houdt in dat we gebruik maken van de nieuwste digitale trends, gepersonaliseerde winkelervaringen creëren en je e-commerce platform optimaliseren voor meer verkoop. Bereid je erop voor dat je merk nieuwe hoogten zal bereiken en meer weerklank zal vinden bij klanten dan ooit tevoren.

Selling your brand as e-commerce via Shopify
Design & Development

Onze expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling is de hoeksteen van onze samenwerking met Shopify. We laten creativiteit en technologie naadloos in elkaar overvloeien om een e-commerce website te maken die niet alleen boeit, maar ook converteert. Van gebruikersgericht ontwerp tot responsieve ontwikkeling, wij zorgen ervoor dat je Shopify-winkel een digitaal meesterwerk wordt dat betrokkenheid en omzetgroei stimuleert.

Design and develop your shopify portal
Wereldwijde expansie

Wereldwijde expansie is binnen handbereik met Shopify. Wij voorzien je merk van de tools en strategieën die nodig zijn om naadloos door internationale markten te navigeren. Van meertalige websites tot gelokaliseerde marketingcampagnes, wij zorgen ervoor dat de aanwezigheid van je merk wereldwijd weerklank vindt en nieuwe deuren opent voor groei en marktdominantie.

Shopify can help to reach your internationalization goals
Design and develop your shopify portal

Onze nauwe samenwerking met Shopify-experts in ons strategisch partnerschap is van onschatbare waarde en stelt ons in staat om je te voorzien van het hoogst mogelijke expertiseniveau.

Met Bonana en Shopify als uw partners houdt u niet alleen gelijke tred met de e-commerce industrie, maar zet u ook nieuwe standaarden voor innovatie en wereldwijd bereik. Ga met ons mee op reis om het volledige potentieel van uw merk in de digitale wereld te ontsluiten.