Growth services – Wij werken doelgericht en planmatig. Onze growth service draait niet alleen om het realiseren van meer leads. Het gaat om het creëren van een duurzame commerciële machine die resultaat boekt. Graag mobiliseren wij al onze kennis en ervaring om jouw organisatie te laten renderen.

Celebrate commercial growth through marketing, sales and crm

We begrijpen dat iedereen uniek is. Elke persoon, organisatie, markt, branche en klant heeft zijn eigen behoeften. Daarom beginnen we altijd met het doel voor ogen. We zetten niet zomaar tactieken in, we nemen je budgetten serieus en besteden ze aan de juiste doelen. Onze ROI is jouw vertrouwen.

Marketing

Ben je op zoek naar Demand Generation of naar Account-Based Marketing (ABM)? Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alles wat we doen is afgestemd op jouw specifieke markt. Moet je veel producten of diensten verkopen tegen een lagere prijs? Dan raden we je aan om met een net te vissen, we helpen je om tactieken zoals SEO, SEA en socials in te zetten. Richt jij je op het vangen van enkele grote vissen? Wij maken een speer om precies die accounts te vangen die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Explaining marketing tactics such as demand generation and ABM
Sales & Customer Success

Vandaag de dag staan we voor enorme uitdagingen in Sales, salescycli worden langer en de kosten om te acquireren stijgen als een malle. Met een gemiddelde van 10+ jaar Sales ervaring, begrijpen we Sales en Customer Success professionals echt. Bij BONANA, herdefiniëren we de kunst van het verkopen, en we zijn hier om uw sales spel te revolutioneren. Onze Sales Enablement diensten gaan niet alleen over het verhogen van uw omzet; ze gaan over het transformeren van uw gehele benadering van verkoop. Wij zijn de architecten van verkoopsucces en we staan klaar om uw imperium te bouwen.

Increase revenue through sales enablement
RevOps

We helpen je om verkoop-, marketing- en customer success-teams op één lijn te brengen met gezamenlijke omzetdoelstellingen. We stroomlijnen interne processen en workflows om  zo inkomsten te optimaliseren. We maken ook gebruik van gegevens en analyses om de besluitvorming te onderbouwen, we maken gebruik van technologie om handmatige taken te automatiseren en we meten en analyseren voortdurend de prestaties om zo verbeterslagen te maken.

RevOps helps to turn marketing sales and service to the same revenue objectives
Increase revenue through sales enablement

Dankzij ons uitgebreide netwerk van partners hebben we toegang tot een divers ecosysteem van tools, middelen en expertises die cruciaal kunnen zijn voor commerciële groei.

Via deze partners kunnen we strategische inzichten en gezamenlijke oplossingen bieden die onze klanten in staat stelt goede keuzes te maken. Door ons netwerk in te zetten kunnen klanten hun groei versnellen, nieuwe markten aanboren en voorop blijven lopen in hun branche. Bekijk ook onze HubSpot of Shopify pagina’s.