Groei en bloei met onze gespecialiseerde diensten in klantidentificatie, waardepropositie, website conversie en gestroomlijnde HubSpot processen.

Merken en identiteit ->

SaaS industrie ->

We bouwen vertrouwen op door resultaten te leveren. Als partners richten we ons op wat het belangrijkst is: – het bereiken van de resultaten die u nodig hebt.

We bouwen vertrouwen op door resultaten te leveren. Als partners richten we ons op wat het belangrijkst is: het bereiken van de resultaten die u nodig hebt.

Inzicht in de klant en waardecreatie

We identificeren en betrekken je ideale klant door middel van gericht onderzoek, het ontwikkelen van Persona’s en het uitwerken van unieke waardeproposities met behulp van AIDA- en USP-raamwerken.

Marktonderzoek
Waardepropositie
Strategische positionering
Merk- en webstrategie
CRM-strategie
Prijsstrategie
Tactiek- en kanaalselectie

Converterende websites

We ontwerpen en ontwikkelen responsive websites en webshops met een hoge conversie en intuïtieve UX, waarbij we SEO, SEA en CRO inzetten om de zichtbaarheid en betrokkenheid te vergroten.

Gebruikerservaring
Gebruikersinterface
Websites voor klanten en bedrijven
SaaS-platforms
E-commerce platforms
Webontwikkeling
Ontwerpsystemen
Content creation

Commerciële processen verfijnen

We optimaliseren onze activiteiten met ‘Winning by Design’ en HubSpot en richten ons op klantenwerving en -behoud, waarbij we Sales Funnel en Lean-principes gebruiken voor groei.

Digitale marketing
ABM
RevOps
CRM-implementatie
CRM-optimalisatie
CRM-integraties
Verkoop mogelijk maken
E-commerce
SEO & SEA

Onze specialisten in webdesign, marketing, verkoop en service
boosten duurzame groei.

.

BONANA voor de SaaS industrie

Met meer dan 10 jaar ervaring in ons SaaS-team stelt BONANA SaaS-bedrijven in staat om te domineren in een concurrerende markt, klantbehoud te beheersen en uit te blinken in schaalbare go-to-market-strategieën voor ongeëvenaard zakelijk succes en groei.

We help you with a growth strategy by adapting it to your market and organiszation
BONANA Digitale marketing

Wij zijn digital natives in hart en nieren. Het ontwerpen, bouwen en promoten van websites is waar wij het verschil maken met onze concurrentie . Met onze senior ontwerpers en content creators weten we hoe we jouw website of shop moeten laten converteren.

We help you to design and develop a website and a digital experience
BONANA 360º klantbeeld

BONANA is een trotse partner van HubSpot,   een voorvechter van een klantgerichte aanpak en omarmt het BONANA Winning by Design Bowtie Model  voor ongeëvenaarde prestaties van klanten op het gebied van marketing, verkoop en service.

Bonana is a growth agency which helps to scale your business
We help you with a growth strategy by adapting it to your market and organiszation

Bij BONANA lopen samen op met wereldwijde toppartners,
om jouw verwachtingen te overtreffen

We zijn er om samen te werken met jouw SaaS of merk. Om inzicht en kennis te delen. Om schaalbare e-commerce platforms te bouwen op Shopify Plus. Om een bloeiend commercieel b2b-proces op te bouwen in HubSpot. Maak deel uit van de volgende generatie.